Philips Airfryer’da Özel Soslu Tavuk Pirzola ve Kızarmış Ekşi Soslu Brüksel Lahanası Nasıl Yapılır?

Hem pratik hem de lezzet dolu bir akşam yemeği için özel bir tabak yapıyoruz! Üstelik bu tanım, kızartma lezzetini yağsız ve zahmetsiz bir biçimde sunarak hem hafif hem de doyurucu bir seçenek sunacak. Hazırsanız, mutfağa geçip bu şahane tanımın püf noktalarına birlikte göz atalım! ?

Airfryer’da Özel Soslu Tavuk Pirzola ve Kızarmış Ekşi Soslu Brüksel Lahanası Nasıl Yapılır?

Özel Soslu Tavuk Pirzola

Malzemeler

  • 6-7 adet tavuk pirzola

Marine için;

  • 1 YK sıvı yağ

  • 1 YK süzme yoğurt

  • 2 TK salça

  • 1/2 TK karabiber

  • 1/2 TK kırmızı toz biber

  • 1/2 TK kekik

  • 1/2 TK kimyon

  • 1/2 TK tuz

Hazırlanışı

1. Marina için gerekli gereçleri çırpın. Tavukları içerisine ekleyin ve 1 saat marine edin. Tavuk ayarında pişirin.

Kızarmış Ekşi Soslu Brüksel lahanası

Malzemeler

  • 1/2 kg Brüksel Lahanası

  • 3 YK zeytinyağı

  • 2 diş sarımsak

  • 4 YK nar ekşisi

  • Tuz

  • Karabiber

  • 1 limonun suyu

Hazırlanışı

1. Brüksel lahanalarını ikiye kesin. Sos materyallerini ile Brüksel lahanalarını kaplayın. Zerzevat ayarında pişirin.

Afiyet olsun!

Bu tanımın detaylarını adım adım görmek isterseniz görüntümüzü izleyebilirsiniz ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir